LEGO разкриха дългоочакваната серия колекционерски минифигури, базирана на филмите „Хари Потър“ и „Фантастични животни“

Феновете на „Хари Потър“ и LEGO със сигурност ще започнат деня с усмивка, след като разберат, че от компанията току-що разкриха дългоочакваната серия колекционерски минифигури, базирана на филмите „Хари Потър“ и „Фантастични животни“. В новата серия са включени 22 характера. А цената им на дребно ще бъде 3,99 щ.д (вероятна цена на българския пазар 8-9 лв.). Серията ще бъде пусната за продажба на 1 август.

По-долу Ви представяме всички характери, включени в тази изключителна серия от колекционерски фигури на Лего.

 

Нют Скамандър – Магически зоолог и автор на книгата “Фантастични животни и къде да ги намери”. Нют Скайдъндър изучава магически създания и разказва на магьосническия свят защо тези създания са важни.

 

Яков Ковалски – случайната среща на Джейкъб Ковалски с Нют Скайдъндър го въвежда в света на магьосниците. Едно приключение, което не си е представял дори и в най-смелите си мечти.

 

Тина Голдщайн – Тина Голдщайн е умна и решителна вещица, служеща на MACUSA (Магическия конгрес на Съединените американски щати) като аврор за разследване на магьоснически престъпления).

 

Куини Голдщайн – свободолюбивата Куини е по-малката сестра на Тина и таланта и е да прочита мислите на хората.

 

Крийдънс Барбоун – Проблемният млад мъж с дълбока тайна. Герой, раздвоен между фанатичните учения на майка си и неговият копнеж за свободата на забранения Магьоснически свят.

 

 

Персивъл Грейвс – Директор на магическата сигурност на магическия конгрес на САЩ. Той е уважаван законодател аврор, който обаче има мистериозна връзка със скандален тъмен магьосник.

 

Луна Лъвгуд – уникалната студентка от Училището по магьосничество и вълшебства Хогуортс. Луна Лъвгуд е известна с нейното замечтано поведение и странни възгледи за живота.

 

Невил Лонгботам – Невил Лонгботам, студент от „Грифиндор“ в “ Училището по магьосничество и вълшебства “ Хогуортс. Често проявява смелост, въпреки че е податлив на злополуки и постоянно става жертва на ученическите шеги.

 

Чо Чанг – Чо Чанг е търсач от отбора по куидич на Рейвънклоу и смел член на армията на Дъмбълдор.

 

Дийн Томас – Дийн Томас е “новият” в света на магьосниците. Отгледан е от мъгъли, преди да открие своето магическо наследство.

 

Лорд Волдемор – Обсебен от постигането на велика сила и безсмъртие. Тъмният магьосник Лорд Волдеморт набира армия от съмишленици и зли същества, които да му служат в завладяването на Магьосническия свят.

 

Доби – истински и лоялен приятел. Той е домашното духче, което не се подчинява на неговите господари – семейство Малфой, за да защити Хари Потър.

 

Седрик Дигари – Талантливият, харесван и атлетичен капитан на отбора по куидич Хафълпаф. Седрик Дигъри е избран заедно с Хари Потър за шампион на „Хогуортс“ в опасния  „Тримагически турнир“.

 

Алистър Муди – Алистър „Лудоокия“ Mуди е известен законопазител аврор и член на Ордена на феникса. В „Хогуортс“ Лудоокия става професор по защитата срещу черните изкуства.

 

Професор Флитуик – Малък на ръст, но страхотен в разузнаването, професор Флитуик, ръководител на дом „Рейвънклоу“. Известен е с това, че е справедлив учител с приятно чувство за хумор.

 

Професор Трелауни – Сибил Трелауни е професор по пророкуване в Хогуортс и талантлив гледач, който притежава магическата възможност да предсказва бъдещето.

 

Албус Дъмбълдор – директор на училището по магьосничество и вълшебства „Хогуортс“. Албус Дъмбълдор е смятан за един от най-могъщите магьосници на всички времена. Той е любезен и мъдър наставник на Хари Потър.

 

Хари Потър в училищна мантия– ученик от „Грифиндор“ в Хогуортс, Хари Потър е придружаван от любимата си сова Хедуик. Хари е опитен магьосник и истинска сила на доброто в света на магьосниците.

Рон Уизли в училищна мантия – Един от най-добрите приятели на Хари Потър. Рон Уизли е част от голямото семейство на вещиците и магьосниците, от които е наследил необичайния си плъх Скабърс.

Хърмаяни Грейнджър в училищна мантия – Отгледана от мъгъли, Хърмаяни е решена да стане най-добрата вещица. Тя е добра приятелка с Хари Потър и Рон Уизли и винаги е придружена от своята котка Крукшанкс.

 

Драко Малфой в Куидич мантия – разглезеният син на чистокръвната вековна магическа фамилия Малфой. Драко Малфой има добре познато съперничество с Хари Потър, което се простира и извън полето по Куиддич.

 

Хари Потър с наметало – той получава мантията “Невидимка” като коледен подарък през своята първа година в Хогуортс.

 

А ето така изглежда и самото пакетче на тази вълнуваща колекция от минифигури.

 

Мисля, е излишно да Ви казвам, че новата серия минифигури, посветена на героите от книгите на Дж. К. Роулинг, ще бъде в каталога на Bricksyland.com от  месец август!

Related News