Транспорт и доставка

Поръчаните продукти, предлагани от bricksyland.com, се доставят в цялата страна, чрез куриер на Econt до вратата на посочения от получателя адрес. За целта получателят следва да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени в полето за адреса в електронния формуляр на bricksyland.com, определено за това. В противен случай, доставката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка. Поръчки до офис на куриера се доставят от куриерска фирма Еконт. В рамките на град София доставката е безплатна, независимо от нейната стойност.

Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя при покупка на ново ЛЕГО. При покупка на ЛЕГО втора употреба или резервни части, те са опаковани в отделни торбички.

Можеш да избереш датата на доставка по един от следните начини:
1.    Можеш да поръчаш доставка до най-близкия офис на Econt и да вземеш пратката в удобно за теб време.
2.    При пристигане на пратката в местния офис на Econt Express  при разпределянето ѝ на куриер, ще получиш СМС с номер на товарителница.

Кога ще пристигне пратката при мен?

При завършена от вас поръчка ще получите имейл с дата на получаване на продукта. Срокът за доставка е 7 работни дни след потвръждение на поръчката. За налични продукти срокът е 3 работни дни.